Online interaktív előadás Wiesner Edinával és Snír Péterrel a Wiesner & Snír Academy and Consulting alapítóival

Hogyan kezeld sikeresen a konfliktusokat még akkor is, ha eddig kerülted őket?

Mitől érezhetnéd magad sokkal jobban a családodban vagy a munkahelyeden? Ne félj beleállni a konfliktusokba, tanulj meg bánni másokkal! Aki felvállalja a saját érzéseit (és érti másokéit is), az nem tart a nézeteltérésektől. Gyere el a webinárra, és tudd meg, hogyan segít az érzelmi és társas intelligencia fejlesztése a konfliktusaid kezelésében! Várunk a csoportdinamikai tréningmódszer hazai szakértőinek előadásán!

Regisztrálj, és a részvételi díj befizetése után küldjük a hozzáférést!

Neked való ez az előadás?

Igen, ha…

Nem titkoljuk: a tartós változáshoz változtatnod kell. Ne gyere, ha habkönnyű tippeket és trükköket, álbölcsességeket szeretnél hallani. Azonnal alkalmazható tudást ígérünk, de a tartós hatásért bizony meg kell dolgozni. (A webináron eláruljuk, hogyan teheted meg ezt.)

Az előadókról és a programról

A Wiesner&Snír Academy and Consulting alapítói a csoportdinamikai tréningmódszer, a csoportdinamikai – rendszerszemléletű coaching, és a provokatív coaching hazai úttörői. Személyes coachingjaikon, tréningjeiken és képzéseiken bevallottan arra törekszenek, hogy felkavarják az állóvizet, az önmagunkkal való szembenézésre inspiráljanak. Extrém önismeretet adó 5 napos csoportdinamikai tréningjeik maradandó változást ígérnek: miközben világossá válnak a csoportok rejtett folyamatai, megtanulod, hogyan lehetsz nagyobb hatással másokra.

A programról: a webinár első felében az érzelmi és társas intelligencia, valamint a konfliktuskezelés összefüggéseiről hallhatsz, majd élőben kérdezhetsz az előadóktól.
A webinár interaktív, ami azt jelenti, hogy ha szeretnéd, akár egy konkrét konfliktushelyzetedről is beszélgethetsz a szakértőkkel.

Ha valamiért nem tudsz eljönni, de regisztráltál, a felvételt utólag megkapod.

Azt hitted, hogy magabiztosnak születni kell?

Vannak olyan emberek, akiket mindenki irigyel. Ami a szívükön, az a szájukon, kiállnak magukért, együttműködnek másokkal, érzelmileg stabilak, terhelhetőek. És még a konfliktusokba is beleállnak. Tévhit, hogy ez csupán szerencsés adottság lenne. Az érzelmi és társas intelligencia megfelelő módszerekkel kiválóan fejleszthető. Ezen az előadáson abból kapsz ízelítőt, hogyan segít ez a két kompetencia (EQ és SQ, azaz érzelmi és társas intelligencia) a konfliktuskezelésben.

Ismerd meg, hogyan válhat az érzelmek uralása a konliktuskezelés eszközévé!

Regisztrálj a webinárra, és időben küldjük a hozzáférést!

Minden jog fenntartva. Copyright © wiesnersnir.hu Design by : WPsecrets
×

Cart