Társas és érzelmi intelligencia (csoportdinamikai) tréning magánembereknek

Extrém önismereti és készségfejlesztő tréning azoknak, akik szeretnének többet megtudni magukról, szívesen fejlesztenék társas képességeiket, családi, párkapcsolati, munkahelyi viszonyaikban harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb légkörre vágynak.

Legközelebb indul: 2023. március 22-26.
Helyszín: 2600-Vác, Althann Vendégház és Konferencia Központ, Budapesti főút 5.

Miről szól ez a tréning?

A tréning csoportdinamikai módszer alapján zajlik, amely a nemzetközi üzleti életben is csúcstréningnek számít, nálunk ez magánszemélyek részére is elérhető.

A módszer egész Európában elismert, alapjait 70 évvel ezelőtt a német származású Kurt Lewin fektette le. Hatékonyságát a nagyvállalatok is felismerték: a német Audi, a Daimler AG, a Bayerische Landesbank, a T-systems, a ThyssenKrupp, a Német Vöröskereszt vagy a svájci Swiss Business School is elküldte rá vezetőit.

Ilyen élményre számíts

Ez a tréning nem a passzív jelenlétről, a jegyzetelgetésről szól, hanem életedet felrázó és fejlődésed legfontosabb állomását jelentő szokatlan, és különleges élmény megtapasztalásáról.

Ez a csoportos tréning tényleg más, mint a többi. Itt nem a trénerek mondják meg, hogy mi legyen, hanem a tréninget a résztvevők alakítják.

Ez az 5 napos tréning az önmagaddal való szembenézés ideje – csak tőled függ, hogy ezt az időt magadra szánod-e.

Egy csoport tagjaként, trénerek irányításával fogsz haladni, és főként a csoportban zajló interakciós folyamatok nyomon követése, megértése, érzékenyítő hatása fogja fejleszteni társas képességeidet.

Trénereid a téma hazai kiválóságai: Snír Péter, a csoportdinamika tréningmódszer magyarországi meghonosítója és Wiesner Edina, akinél kevesebben rendelkeznek mélyrehatóbb tréneri tapasztalattal. Mindketten Németországban sajátították el az eredeti csoportdinamikai tréningmódszert.

Mi a tematika?

Egyrészt a te viselkedésed és annak másokra gyakorolt hatása a csoportban, és fordítva is, a csoporttagok rád gyakorolt hatásának vizsgálata. 
Másrészt a csoport működése, vagyis a csoportdinamika, és hogy ezt milyen nyilvánvaló és rejtett jelenségeken veheted észre.

A mindenkori tréning aktuális tematikáját az adott csoporttagok határozzák meg, amelyet a saját fejlődési szükségletük határozza meg. Ezért a tematikája sem megszokott, sőt, tulajdonképpen nincs is hagyományos tematikája, miközben nagyon is sok mindent megtanulsz, még pontosabban számos területen fejlődsz.

A tréningen megtudhatod:

Ezen a tréningen a tematikát a TE céljaid és aktív részvételed alakítja, aszerint, hogy milyen területeken van szükséged fejlődésre.

Ezt érheted el az 5 napos tréningen

#1. Garantáltan fejlődik társas és érzelmi intelligenciád.

A szükségleteidnek megfelelő, maradandó fejlődés borítékolható, de csak akkor, ha aktívan részt veszel a csoport munkájában. Az érzelmi duguláselhárítás empatikusabbá, nyitottabbá tesz, beindítja a gondolkodást, és a kapcsolataidban is jól hasznosíthatod.

#2. Korrekt visszajelzést kapsz viselkedésedről.

Ezt a visszacsatolást biztosan nem kapod meg a mindennapokban a közvetlen környezetedtől, pedig ez a személyiségfejlődésed alapja. De, a többiek is várják, hogy te is adj visszajelzést az ő viselkedésükről, jelenlétük hatásáról.

#3. Új, nélkülözhetetlen készségekre teszel szert.

Olyan viselkedésmintákat próbálhatsz ki, melyekre csak ebben a védett környezetben nyílik lehetőséged. Megtanulhatod, hogyan fejezd ki úgy kéréseidet, hogy az ne kritika legyen, és azt is, hogy fogalmazz egyértelműen, célravezetően.

#4. Jobb, érzékenyebb ember leszel.

Mivel megtapasztalod, jobban megérted, hogyan hatnak tagjaikra és működnek a csoportok, mit jelent a csoportdinamika, és milyen folyamatok zajlanak a csoportokban a látható jelenségek felszíne alatt.

A változás mindenképp bekövetkezik – a kérdés, hogy mit kezdesz vele a későbbiekben. Mered-e majd használni az új képességeid, akarsz-e változtatni az életeden? Csak rajtad áll. Mi minden segítséget megadunk, hogy hatékonyabban, boldogabban éld az életed.

Mikor ajánljuk?

Gyere és válj érzékenyebb emberré! Térképezd fel a társas és érzelmi kompetenciák terén a hiányosságaidat, hogy a tréning végére látványos, személyre szabott fejlődést érj el.

ne gyere, ha…

Trénereidről

WIESNER EDINA

2008 óta foglalkozom coachinggal, mediációval, felnőttképzéssel, tréningekkel. Németországban rendszeresen tartottam csoportdinamikai tréningeket nagyvállalatok alkalmazottainak. Korábban multinacionális vállalatoknál, nemzetközi projektekben, valamint iskolaalapítóként (Danubius Deutsche Sprachschule) is dolgoztam. Egyetemi kancellárként részt vettem egy magyar egyetem átszervezésében, irányításában, az egyetemen óraadóként is dolgoztam. Cég társtulajdonosként több éves tapasztalatom van saját cégünk menedzselésében.

SNÍR PÉTER

Tapasztalatot szereztem a KKV és multinacionális vállaltoknál, szociális intézményeknél, egyházaknál, valamint egyetemi oktatásban. Saját cégünket 10 éve vezetem. Nemzetközi megbízásaim vannak konferenciák előadójaként, coaching, tréning, szervezetfejlesztés, coach és trénerképzés témában, így Németországban, Svájcban, Csehországban, Szlovákiában és Ukrajnában is dolgoztam. A csoportdinamikai tréningmódszer és a provokatív coaching hazai meghonosítója vagyok.

Menetrend

A csoportdinamikai tréning 5 napos, bentlakásos. Olyan lesz, akár egy izgalmas üzleti út – csak az úti cél a legbensőd, a program az önmagaddal való szembesülés, a sikert pedig az jelenti, hogy jobb ember és társ leszel.

Ahhoz, hogy eredményesen fejleszd társas és érzelmi intelligenciádat, a teljes programon való részvétel elengedhetetlen. A tréning egész napos, az esti órákban is tart és az informális rész is a szerves részét alkotja.

Szállás: 2600-Vác, Althann Vendégház és Konferencia Központ, Budapesti főút 5.
Kényelmes, egyágyas szobában, amelyek fürdőszobásak, napi háromszori étkezéssel.

EARLY BIRD

2023. március 22.-ig

A 20%-os kedvezmény feltétele, hogy 2018. július. 17.-ig jelentkezz és a jelentkezést követő 5 napon belül befizesd a teljes díjat.

264 000 Ft + áfa

JELENTKEZZ A TRÉNINGRE!

A jelentkezés igen egyszerű, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot mihamarabb és kattints a jelentkezés gombra. Minél előbb jelentkezel, annál biztosabb, hogy szuper áron jöhetsz.

ŐK MÁR SOKAT FEJLŐDTEK

“… azért különleges, mert nem egy nagy „coach gyár”, ahol futószalagon képzik a coachokat. Megvan a személyes jellege, ahol a csoport és a trénerek között is személyes kapcsolat alakul ki.”

Somlai Réka

pszichológus, tréner, coach

“… azért különleges, mert nem egy nagy „coach gyár”, ahol futószalagon képzik a coachokat. Megvan a személyes jellege, ahol a csoport és a trénerek között is személyes kapcsolat alakul ki.”

Somlai Réka

pszichológus, tréner, coach

“… azért különleges, mert nem egy nagy „coach gyár”, ahol futószalagon képzik a coachokat. Megvan a személyes jellege, ahol a csoport és a trénerek között is személyes kapcsolat alakul ki.”

Somlai Réka

pszichológus, tréner, coach

Amit meg akartál kérdezni.

Olyan ez, akár a wellness. Elszaladhatsz valahová 2 napra is, de ne számíts arra, hogy tartósan, pláne életed végéig feltöltődsz. Azt is mondhatnánk, csak mert cibálod a füvet, nem fog gyorsabban nőni.

Az, hogy sikeresen kapcsolatba kerülj önmagaddal és másokkal, hogy tisztán lásd saját vezetői szerepedet, nem megy egyik percről a másikra. A csoport- és szervezeti folyamatokat befolyásoló tényezők ugyanis olyanok, mint a jéghegy, a lényeges dolgok (az egyéni érzelmek, a vágyak, félelmek, igények) a felszín alatt vannak. Időre van szükséged ahhoz, hogy viselkedésed hatásait megértsd, ráláss magatartásodra, majd elsajátíts egy merőben új, és hatékony viselkedést.

Nem. Az érzelmi intelligencia, az EQ az a komplex készség, melynek segítségével eligazodsz az életben és lényegében irányíthatod azt. Több szakember (például David Goleman, aki könyvet is írt az EQ-ról) is bebizonyította már, hogy az érzelmi intelligencia sokkal fontosabb, mint az IQ, ugyanis sikerességed, elégedettséged nagy mértékben függ az érzelmi intelligenciád fejlettségétől.

Korábbi tréningjeink részvevői arról számolnak be, hogy a csoport olyan inspiratív, támogató, ugyanakkor őszinte környezet volt számukra, ahol anélkül lettek jobb emberek, hogy bárkivel is rivalizálniuk kellett volna.

Nem tudhatjuk teljes bizonyossággal. Az tény, hogy ha túl racionális vagy és nem viseled jól, ha érzelmi hatások érnek, netán álbölcsességekre, olcsó megoldásokra, instant tippekre vágysz, ez nem a te tréninged. Ha nyitott vagy és kiváncsi, hogyan lehet másképp tanulni az EQ-ról és SQ-ról, akkor itt a helyed.

A fizetés pontos részletei: számla, utalás, bank, számlaszám…A jelentkezési lapot beküldve 2 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot, és kiküldjük a tréning árát tartalmazó díjbekérőt. A szállást-ellátás díját a helyszínen a Háznak kell megfizetni.

Azt is vedd figyelembe, hogy érzelmi intelligencia nélkül nem, vagy csak nagyon nehezen fogsz szót érteni másokkal a munkádban, a magánéletedben. Sokkal nehezebben alakíthatsz ki működőképes munkakapcsolatokat. Nem tudsz majd kommunikálni a munkatársaiddal, beosztottjaiddal, nehezebben tudod majd kezelni a konfliktusokat és az együttműködés, a kooperálás sem fog gördülékenyen menni.

Hívj bennünket: Wiesner Edina: +36 30 525 1943, Snír Péter: +36 30 535 5454. Vagy írj nekünk!

×

Cart