Találkozzunk a Wiesner & Snír Business és Life coach képzés ONLINE nyílt napján!

Érdekel a képzés, ahol nem futószalagon gyártják a coachokat? Amely már a tanulás alatt pénzt hoz? 250 órás Business és Life Coach képzésünk valóban nem coachgyár, hanem páratlan önismeretet adó dimenzióváltás. Ráadásul az egyetlen képzés a magyar magánpiacon, amely megfelel a német Roundtable Coaching e.V (RTC) sztenderdjeinek és a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetség óraszám ajánlásának.

Ezért ne hagyd ki a nyílt napot

Már a nyílt napon átadjuk a tudás egy szeletét - mit mondasz?

Miben más a Wiesner & Snír Business és Life coach képzés?

Ez  a legalaposabb és legnagyobb óraszámú nem egyetemi coach képzés a hazai magánszektorban, sőt, számos egyetemi képzés hosszát is felülmúlja óraszámban.* Valamin

Egyúttal ez az egyedüli magyar magán coachképzés, amely megfelel a német sztenderdeknek, a Roundtable Coaching e.V (RTC) 200 órás minőségi elvárásának.** 

*A hazai piacon elérhető, egyetemi és magánszektorbeli Business és Life Coach képzések óraszámának összehasonlítása alapján.

**A német Roundtable Coaching e.V. egyesületei több, mint 6000 coachot fognak össze, akik mind megfelelnek az RTC sztenderdjeinek, ami 200, képzőkkel töltött tanórát jelent, 1 éves képzés mellett. A magyar coach képzések általában az ICF (International Coach Federation) akkreditációhoz igazodnak, ahol már 60 órától akkreditált a coach képzés.

A képzés része az extrém önismeretet adó 5 napos csoportdinamikai tréning is, mely maradandó változást ígér számodra: miközben világossá válnak a csoportok rejtett folyamatai, megtanulod, hogyan lehetsz nagyobb hatással másokra.

“…már tudom, hogy nem az legfontosabb hozadéka számomra, hogy jó vagy jobb coach lehetek, hanem, hogy jobb ember. Minden tréningnap valamilyen felismeréssel ért véget számomra, és egyfajta startpontra helyezte az önmagamról alkotott képet.”

Papp Csilla

Író, Média Divízió Igazgató, Coach

És még valami: a gyakorlatorientáltság nálunk azt jelenti, hogy már a képzés alatt pénzre váltható tudást kapsz.

A legközelebbi Busines és Life coach képzés 2024. március 8-án indul. Ha személyesen szeretnél találkozni az oktatókkal, feltenni kérdéseidet és belekóstolni a coach szakmába, gyere el valamelyik kötelezettségmentes nyílt napra!

Az oktatókról

Kik várnak a nyílt napon?

A Wiesner & Snír Academy and Consulting alapítói a csoportdinamikai tréningmódszer, a csoportdinamikai – rendszerszemléletű coaching, és a provokatív coaching hazai úttörői.

Több, mint egy évtizede képeznek Magyarországon coachokat, maguk is a coaching és a szervezetfejlesztés több területen képzett, nagy tapasztalattal rendelkező trénerek, coachok, tanácsadók.

Ahogyan személyes coachingjaikon, tréningjeiken, úgy a képzéseiken bevallottan arra törekszenek, hogy felkavarják az állóvizet, szembenézésre inspiráljanak.

Ha úgy döntesz, hogy Business és Life coach leszel, biztos lehetsz benne, hogy beleállnak veled a változásba.

Találkozzunk az ONLINE nyílt napon!

Megdobogtatja a szívedet a Business és Life coach képzés? Akkor miért hagynád ki, hogy tanulj és kérdezz az oktatóktól? Az online nyílt napról nem készül felvétel, utólag nem pótolható, egyszeri és megismételhetetlen alkalom, ahol 20 000 Ft értékű, azonnal használható tudást kapsz (méghozzá ingyenesen!)

Ez motivál, hogy részt vegyek a nyílt napon:

Nem tudsz eljönni, de kérdeznél a képzésről?

Írj vagy hívj! Edina +36 30 525 1943 | Péter +36 30 535 5454

info@wiesnersnir.hu

×

Cart