Képzési és fejlesztési koncepciónk

Hisszük, hogy a társas kompetenciák tartósan fejleszthetőek, legyél magánember, vezető, vagy leendő coach és tréner. A nálunk megszerzett készségek birtokában később önállóan is könnyen találsz kreatív megoldásokat munkád, magánéleted kihívásaira.

Miben hiszünk és hogyan dolgozunk?

Minden helyzet egyedi (és mindenki fejleszthető)

Az élet egyetlen területén sincsenek kész receptek a problémák megoldásához. Minden helyzet egyedi. Mindenkiben megvan azonban az a tudás, ami fejleszthető, erre építünk.

A leghatékonyabb tanulás a tapasztalás (learning by doing)

A leghatékonyabb tanulás a tapasztalás, ezért a “Tapasztalati tanulás – learning by doing” elvét követjük. A tanulás mindig folyamatban történik: a tapasztalás, a reflexió, az új viselkedés kipróbálása, valamint a változás összekapcsolása és megszilárdítása révén.

Hisszük, hogy a hibázás sem vétség, hanem lehetőség a tanulásra és a változtatásra.

Ezt a változást az értelmi, az érzelmi és cselekvési dimenzió integrálásával érjük el. A fejlődés akkor lehetséges, ha az integrálódás és differenciálódás fázisai dinamikusan váltakoznak.

A változás ott kezdődik, ahol el akarod hagyni a komfortzónát

A tanulás nem mechanikus folyamat; akkor tanulsz a leghatékonyabban, ha határhelyzetekbe kerülsz, ha “szorít a cipő”, és kilépsz a komfortzónádból.

A szervezetek sem gépezetek

A szervezetek nemcsak struktúrából, feladatokból, hanem emberekből, teamekből és projektcsoportokból, vagyis az emberi kapcsolatok szövevényéből állnak.

A szervezetekben, teamekben jellemző konfliktus sem felesleges kudarc, hanem olyan lehetőség, amely a kapcsolataink fejlődésének szerves részét képezi.

Szeretnél végre találkozni saját magaddal?

Elakadtál?

Coaching és tréning magánszemélyeknek

Fejlesztenéd csapatodat és magadat?

Ajánlataink vezetőknek és cégeknek

Másoknak segítenél?

Coach- és trénerképzés