Kik vagyunk?

A Wiesner & Snír Academy and Consulting

A Wiesner & Snír Academy and Consulting a csoportdinamikai tréningmódszer (az eredeti Kurt Lewin-i T-csoport), a csoportdinamikai – rendszerszemléletű coaching,
és a provokatív coaching hazai szakértője és meghonosítója.

2009 óta segítjük önismeret alapú készségfejlesztő tréningekkel, coachinggal és képzésekkel azokat, akik jobb emberek, teamtagok, vezetők és profi trénerek és coachok akarnak lenni.

Az alapítók, Wiesner Edina és Snír Péter 20+ éve foglalkoznak tréninggel, coachinggal, szervezetfejlesztéssel, felnőttképzéssel.

Kiemelkedő erősségünk

Szembenéznél magaddal? Meg akarod tanulni, hogyan kezeld eredményesen a konfliktusokat? Akár a személyes coachingjainkban, akár a tréningjeinken, vagy képzéseinken mi nemcsak kérdezünk és empatikusan támogatjuk a fejlődésed, hanem az “itt és most-ban” visszajelzünk, és akár konfrontálunk vagy provokálunk. Ezzel felkavarjuk az állóvizet, és gyorsan kibillentünk az elakadás, a megszokás, a konfliktuskerülés állapotából.

Elakadtál?

Coaching és tréning magánszemélyeknek

Fejlesztenéd csapatodat és magadat?

Ajánlataink vezetőknek és cégeknek

Másoknak segítenél?

Coach- és trénerképzés

Miért válaszd tréningjeinket, képzéseinket?

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a Kurt Lewin-i hagyománynak megfelelően a résztvevőink társas kompetenciáit átlag feletti módon fejlesszük. Tapasztalatunk szerint, a megfelelő társas kompetenciák birtoklása az alapja minden egyéb más fejlődésnek, tanulásnak, és ez eredményez boldogító kapcsolatokat, sikeres és eredményes együttműködést másokkal.

Kiemelkedő társas kompetenciák birtokában felkészülten fogadhatod a kihívásokat, melyeket magánéleted, munkád, vagy kliensed problémái jelentenek.

Hogyan váltjuk valóra küldetésünket?

Coachingjaink, tréningjeink, coach- és tréner képzéseink mély, extrém szintű önismeretet és kompetenciafejlesztést adnak. Az eredeti, Kurt Lewin-féle csoportdinamikai tréninget és a provokatív coachingot (melyeknek hazai meghonosítói vagyunk) több más módszertani irányzattal ötvözzük. Kimozdítunk a berögzült és terhes viselkedési mintákból, visszajelzéseket adunk és provokálunk, mindeközben nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatban tanulásra, az elmélet és gyakorlat integrálására.

Mindezt egyetlen nagy cél érdekében tesszük: hogy tartósan fejlesszük az önismeretedet, az önreflexiós képességedet, és a társas kompetenciáidat.