ESSZENCIÁLIS COACHING ESZKÖZÖK VEZETŐKNEK - 2 NAPOS ALAPTRÉNING A COACHING SZEMLÉLETRŐL

A coaching esszenciája 2 lényegre törő napban - az emberközpontú vezetői stílusért.

Vezetőként, team vezetőként, HR-esként szeretnél élni a coaching módszereivel? Coaching Esszencia Program gyors, de annál pontosabb betekintést nyújt a coaching szemléletbe, és tesz már 2 nap alatt emberségesebb, törődőbb vezetővé.
Ismerd meg a coaching alapjait és legyél empatikusabb vezető!

EZ A TE PROGRAMOD? SZERINTÜNK IGEN…

MIBŐL ÁLL A KÉTNAPOS
COACHING ESSZENCIA PROGRAM?

Megismerkedsz a coaching alapfogalmaival. Bemutatjuk a coaching formáit, valamint tisztázzuk a rokonszakmák hasonlóságait és különbözőségeit. (Milyen vélt vagy valós határok vannak a terápia és a coaching között? Többek között ezt is megtudhatod.)

Eláruljuk, hogyan tűzd ki jól a coaching célját (és milyen buktatókat kerülj el), miért hasznos a megbízás tisztázása. Bár van, aki szerint ez a lépés feleslegesnek tűnik a coaching során, mégis döntősen befolyásolhatja a coaching jól megfogható eredményét.

Körbejárjuk a legismertebb coaching modelleket, és ennek kapcsán az első gyakorlati feladatodat is átélheted, méghozzá saját fejlődésén keresztül. Megismered és alkalmazod a már említett alapvető intervenciókat, a meghallgatás, a kérdezés, az összefoglalás, a tükrözés eszközeit.

Őszinte, mellébeszélés nélküli

Választ kapsz az olyan kérdésekre, mint hogy:

HOGYAN TANULUNK?

Akárcsak a tréner és coach képzéseinken, ezen a programon is a tapasztalati és kísérletező tanulás (learning by doing & experimental learning) elvet követjük.

Ezt azt jelenti, hogy:

A gyakorlatokon, cselekvéssel szerzett tapasztalataid „személyes tudássá” válnak, ezekre reflektálsz, a folyamathoz pedig megadjuk a megfelelő elméleti hátteret is. Az eredmény: azonnal alkalmazható, integrált tudás a coachingról.

Trénereidről

A coaching és a szervezetfejlesztés több területén képzett, nagy tapasztalattal rendelkező trénerek, coachok, tanácsadók vagyunk. Az elmúlt 10 év alatt 30 évfolyamban közel 300 Business és Life coachot, és 8 évfolyamon közel 80 trénert képeztünk ki.

Coach képzésünk alapja (is) a Kurt Lewin-féle csoportdinamikai módszer. Ezt a társas készségeket máig leghatékonyabban fejlesztő módszert egyedül a Wiesner & Snír Academy and Consulting képviseli Magyarországon.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, provokatív coach, gazdasági mediátor, NLP master practioner, autogén tréning tréner, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, pszichodramatista, provokatív coach és terapeuta, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, megbízott oktató felsőfokú intézményekben. 2000 óta foglalkozom felnőttképzéssel, tréningekkel, szervezetfejlesztéssel és coachinggal.

TAPASZTALD MEG, MIRE JÓ A COACHING AZ ÜZLETBEN,

ÉS FORMÁLD ÁT VEZETŐI KOMMUNIKÁCIÓDAT!

A vezetés nem más, mint emberi interakciók végtelen sorozata. A coaching ezért az egyik legértékesebb eszköz manapság egy vezető kezében. Vezetői sikereidet alapvetően meghatározza, hogy az autoriter szerep helyett el mersz-e mozdulni a coaching szemlélet fel, hogy meghallgatod-e a munkatársaidat, emberközpontúvá teszed-e a vezetést.

240 órás coach képzésünkön rendszeresen végeznek vezetők is, akik arról számolnak be, hogy nemcsak jó coachok, hanem jobb emberek is lettek a képzés által.

Személyes coachingjaikon, tréningjeiken, képzéseiken bevallottan arra törekszünk, hogy felkavarjuk az állóvizet, az önmagukkal való szembenézésre inspiráljuk a résztvevőket.

Ezen az alapozó programon is őszinteségre, szókimondásra, egy ‘másfajta” szemléletre számíthatsz. Arra törekszünk, hogy átlásd, mit jelent a coach szemléletű vezetés, és választ kapj arra is, miért érdemes elvégezned a Business és Life coach képzést (amelynek ez a program az első modulja).

JELENTKEZZ A COACHING ESSZENCIA KÉPZÉSRE!

A TRÉNING ÁRA

A 2 napos program ára: 190 000 Ft + áfa

Kedvezményes ár magánszemélyeknek: bruttó 120 000 Ft.

Az oktatás személyesen zajlik, a helyszín:

Vezetőként érdekel a coaching eszköztár?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a jelentkezés gombra. Mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a további részleteket. Jelentkezésedet a képzési díj befizetésével véglegesítheted.

Amit meg akartál kérdezni.

A 2 napos program témája nem kevesebb, mint a coaching szakma mibenléte, fűszerezve azonnal alkalmazható vezetői kommunikációs eszközökkel és saját élményű coaching gyakorlattal. Megismerkedhetsz azzal, hogyan tanítjuk a csoportdinamikai módszertan tükrében a coachingot, és azzal is, mi hogyan coacholunk.

Már a 2 napos program alatt olyan, nagyrészt gyakorlati tudást szerezhetsz, amelyet azonnal hasznosítani tudsz a vezetői mindennapokban. Az már csak a hab a tortán, hogy ha úgy döntesz, coach leszel, akkor a program díját jóváírjuk a 240 órás Business és Life coach képzésük árából.

A “Coaching Esszencia – 2 napos alaptréning 20 órában” elnevezésű tanúsítványt a program elvégzését követően állítjuk ki. A képzési program iskola- és felnőttképzési rendszeren kívüli egyéb képzésnek, továbbá azt kiegészítő szolgáltatásnak minősül.

Kérdésed van? Kérj visszahívást!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot mihamarabb és kattints a visszahívást kérek gombra.