Vezetőknek és teameknek

Csúcskategóriás vezetői coaching és 5 napos, szuperhatékony tréningek, hogy még hatékonyabb, eredményesebb vezetővé válj. Fejleszd magad és munkatársaidat!

Vezetői coaching

Felső vezető, középvezető, team leader, projektmenedzser vagy? Vezetői vagy executive coachingunk abban segít, hogy kevesebb stresszel irányítsd a téged körülvevő embereket és enyhüljön a státuszodból fakadó vezetői magányod. Legyél magabiztos vezető!

Team coaching

Tudtad, hogy a jól működő teamek teljesítőképessége több az egyének összeadott teljesítményénél? Hogy kiemelkedően teljesítő teamed legyen, időközönként felül kell vizsgálni, hogy mennyire működőképes az együttműködés. A vakfoltokat, diszfunkciókat belülről aligha látod, a teameknek ehhez külső team coachra van szükségük. Kérd a szakértő segítéségét!

Érzelmi és társas intelligencia tréning vezetőknek

5 napos extrém önismereti és készségfejlesztő tréning, azoknak, akik szívesen csiszolnák vezetői képességeiket, legyen szó embereik jobb megértéséről vagy a sikeres konfliktuskezelésről. A csoportos tréning vezérfonala a nemzetközi üzleti életben csúcstréningnek számító csoportdinamikai módszer. Válj érzékenyebb, jobb vezetővé!

 

ESSZENCIÁLIS COACHING ESZKÖZÖK VEZETŐKNEK - 2 NAPOS ALAPTRÉNING A COACHING SZEMLÉLETRŐL

Kíváncsi vagy a coaching szakmára, de még nem köteleződtél el a képzés mellett?

Ismerd meg és gyakorold a coaching alapvető eszközeit, majd dönts megalapozottan!

A szókimondó Coaching Esszencia program már 2 nap jobb kommunikátorrá és problémamegoldóvá tesz.

A képzés árát ráadásul jóváírjuk a 240 órás coachképzésünkből díjából.