Blog

Szembenéznél magaddal? Meg akarod tanulni, hogyan kezeld eredményesen a konfliktusokat? Akár a személyes coachingjainkban, akár a tréningjeinken, vagy képzéseinken mi nemcsak kérdezünk és empatikusan támogatjuk a fejlődésed, hanem az “itt és most-ban” visszajelzünk, és akár konfrontálunk vagy provokálunk. Ezzel felkavarjuk az állóvizet, és gyorsan kibillentünk az elakadás, a megszokás, a konfliktuskerülés állapotából.

Azoknak, akik nem ismerik a tréningszakmát és piacot, nehéz eligazodni a trénerképzések kínálatában. Írásunkkal abban akarunk segítséget nyújtani, melyik képzés….

Új szakmát tanultam: life és business coach lettem! Találtam egy olyan új hivatás-lehetőséget, amely valóban változatos, hisz sokféle ember kérhet….

Amikor csoportdinamikai trénerek csoportdinamikai tréningen vesznek részt Mielőtt azt kérdeznéd, minek vegyek részt újabb tréningen, mert biztos ugyanazt fogom tanulni,….

Wiesner Edina a Wiesner & Snír Academy and Consulting alapítójának írása Biztos tapasztaltad már társaságban, hogy minimum 3 coach is….

Sokan megkérdezik tőlünk, hogy minek tanuljanak provokatív stílust és provokatív coachingot. Most összeszedtük számodra ezt az öt okot. Ezt a….

„Engem a feleségem küldött” – mondta a milliárdos céget vezető vállalkozó a bemutatkozó körben. Ez a történet róla és társtulajdonos….
Ha nehezen tudod elképzelni, hogy a provokáció megoldás lehet a régi becsípődésekre, elakadásokra, patt helyzetekre, akkor cikkünkből megtudhatod, hogy  szeretetteljes,….

Ebben a cikkben egy olyan mondatra hívjuk fel a figyelmed, ami abban segíthet, hogy a konfliktusaidat jobban kezeld, illetve akár….

Pszichológus résztvevőnk beszámolója a Wiesner & Snír Academy and Coaching Provokatív stílus és coaching alapképzéséről. Miért érdemes egy pszichológusnak provokatív….

Két szinten dolgozunk a csoportdinamikai szemléletű szupervízión: egyrészt az esethozó esete kerül feldolgozásra egyéni és csoportdinamikai szempontból, másrészt az esethozó….

Snír Péter, a Wiesner & Snír Academy and Consulting társalapítójának írása A business és a life coaching csak látszólag két….

Miért érdemes vezetőként coachingot tanulni? Wiesner Edina és Snír Péter, a Wiesner & Snír Academy and Consulting alapítóinak írása Miért….

Hogyan kezeljük a konfliktusokat coachként, pszichológusként, trénerként vagy vezetőként? A humor és a provokáció eszközei nem csak a tanácsadásban, de….

A provokáció szó hallatán legtöbbünknek negatív asszociációk villódznak az agyában. A provokálás azonban megfelelő mederbe terelve (és hozzáértő szakember kezébe….

A humor kivételes szerepet játszik az emberi kapcsolatokban felmerülő problémák megoldásában, legyen szó barátságról, párkapcsolatról vagy munkáról. A provokatív coachingban….

Grászli Júlia, 26 éve dolgozik egy multinacionális cégnél. Végzett business és life coach. Julcsi számos önismereti előadáson részt vett korábban,….

Szi Zsolt az Aktív Tréning Magyarország Kft. egyik trénere. Zsolttal a Tréner, Moderátor, és Facilitátor képzésen megélt tapasztalatairól, fejlődéséről és….

Zenta egy multinacionális cégben felsővezető. Az érzelmi és társas intelligencia – csoportdinamikai tréningen egy két éves szupervizor képzés keretében vett….

A mindfulness egy attitűd, ami segít nyitottabban, együttérzőbben és öntudatosabban élni.  Ez azt is jelenti, hogy képes vagy tudatosan átirányítani….

Most induló cikksorozatunkban szupervizorként és trénerként dolgozó szakembereket kérdeztünk arról, hogy mivel gazdagodtak a csoportdinamikai tréningen megélt élményeik által. Wiesner….

Grisnik Petra szabadúszó színész. Magával ragadó energiával mesél a tét nélkül megélt casting sikereiről, a mélyebb, elfogadóbb ön- és emberismeretéről….

A cikk eredetileg a babtista.hu oldalon jelent meg. Életünk folyamán különböző csoportokba kerülünk, ahol meg kell találnunk a helyünket és….

Bálint Ottó termékfejlesztési vezető és Business és Life Coach. Már második alkalommal vett részt csoportdinamikai tréningen. Az interjúban Ottó választ….

A coachok a jövővel dolgoznak, míg a terapeuták a múlt megértésével és feldolgozásával. Egy coach egészséges emberek tudatos gondolataival dolgozik,….

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy bizonyos embereket, kollégák egyszerűen idegesítenek. Érezzük, hogy vele, velük biztosan nem leszünk kebelbarátok. Sok esetben konkrétan….

Egy cég életében a szervezeti átalakítást hosszas előkészítő munka előzi meg a menedzsment részéről. Csináljuk? Hogyan csináljuk? Folyamatokat alakítsunk át….

Mindannyian ismerünk rossz vezetőket, akiknek beosztottai szenvednek a rossz és érthetetlen döntések következményeitől. Vajon mi történik ezekben a vezetőkben ilyenkor?….

Egy nemzetközi cég HR vezetőjeként azt tapasztaltam, hogy sok vezető a szervezeti átalakításnál nem veszi figyelembe a szociális hálóban lévő….

Az értékelés és visszajelzés a vezető eszköztárának fontos részei, de nem mindegy melyiket mire és mikor alkalmazzuk. Az értékelés a….

Tarts be a következő 10 szabályt, hogy eredményesen kommunikálj és választ kapjál arra, amit kérdezel! Mielőtt kérdezel: gondold át, hogy mi a hipotézised,….

A coachingban, mint más segítő foglalkozásokban vagy a tanácsadásban, különböző intervenciós technikákat alkalmazunk ahhoz, hogy a változási folyamatot előmozdítsuk, és….

A magyarországi első Provokatív Coaching képzést Snír Péter tartja, aki természetéből fakadóan provokatív. Az In Dynamics Consulting Kft. ügyvezetője öt éve az….

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy amíg meg nem ismerünk egy érzést, egy élményt, addig nem hiányzik az életünkből, hisz nem….

Szeretek racionális emberként gondolni magamra, de nem vagyok az. A jó hír az, hogy ez nem csak velem, vagy veled….

Klaus Antons 2014-ben, a Magyar Szupervizorok és Szupervizor Coachok Társaságának Konferenciáján tartott előadásanyagának rövidített változatát tesszük közzé. Szupervizoroknak, coachoknak különösen….

  A teljesítményére vonatkozó dicséretet hallgatnád inkább, vagy a fejlődést segítő javaslatokat? Az elmúlt két hét során adatokat gyűjtöttünk erről….

Wiesner Edina és Snír Péter, a Wiesner & Snír Academy and Consulting alapítóinak írása A coachképzés komoly befektetés az időt….

A coaching szakma az 1970-es évek végétől az USA-ban kezd kialakulni. Némi késéssel megérkezett Nyugat-Európába és ezt követően a 90-es évek közepétől….

A 11 legfontosabb kérdés, amit coachként feltehetsz (és ami még ezeken is túltesz) Wiesner Edina és Snír Péter, a Wiesner….