Business és Life Coach Képzés

A 250 órás WIESNER & SNÍR coach képzés egyedüli a magyar magánpiacon, amely megfelel a német Roundtable Coaching e.V (RTC) sztenderdjeinek és a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetség óraszám ajánlásának.

Minden ember arra vágyik, hogy fejlődjön, boldog és felszabadult legyen. Mi már kitapasztaltuk ezt az utat. Azt tanítjuk, amiről tudjuk, hogy valóban beválik. Segítségünkkel fejlődhetsz és ezáltal másokat is támogathatsz abban, hogy megtalálják a számukra megfelelő utat. A Wiesner & Snír Academy and Consulting Business és Life Coach Képzésén olyanoktól tanulhatsz, akik hitelesen képviselik és gyakorolják azt, amit tanítanak.

Jelentkezz Business és Life Coach képzésünkre és alapozz meg egy új életutat!

Neked szól?

Business és Life Coach képzésünk azoknak szól, akik professzionálisan akarnak segíteni másoknak. Másrészt azoknak a vezetőknek vagy munkatársaknak is, akik hatékonyabban akarnak együttműködni azokkal az emberekkel, akikkel nap mint nap dolgoznak. Akik szembe mernek nézni az előttük lévő akadályokkal, köztük akár önmagukkal is. Gyere, indul az élményekkel teli utazás a coach szakma elsajátítása, a mély önismeret és az átalakulás felé!

Magadra ismersz?

A Business és Life Coach Képzés 250 órája alatt:

Miután elvégezted a képzést:

“Ez a képzés azért különleges, mert nem egy nagy „coach gyár”, ahol futószalagon képzik a coachokat. Megvan a személyes jellege, ahol a csoport és a trénerek között is személyes kapcsolat alakul ki.”

Somlai Réka

pszichológus, tréner, coach

Ha rendszeresen megfordulnak a fejedben az alábbi gondolatok, itt a helyed!

Ha vezetőként ezekkel a problémákkal nézel szembe, ez a te képzésed!

A képzésről

Business VAGY Life Coaching?

Mindkettő! Mivel magát a coachingot tanulod meg. Hogy végül a Business vagy a Life Coaching irányába mozdulsz-e, csak tőled függ. Attól, hogy milyen coaching-témák érdekelnek (például a párkapcsolatok vagy a vezetőfejlesztés). Vagy hogy milyenek a terepkompetenciáid (milyen területen szereztél tapasztalatot), és melyek a meghatározó életeseményeid.

Ez az egyetlen hazai coach képzés a magánszektorban, amely megfelel a német minőségi elvárásoknak és a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetség óraszám ajánlásának.

A Wiesner & Snír Business és Life Coach képzés 250 órás, 9 hónapig tart. Ebből 200 óra a képzőkkel töltött oktatás (workshopok, tréning, szupervízió formájában), 16 órányi a peer csoport,  24 órás a gyakorló coaching és 10 óra ügyfélszerzési mentoring. Képzésünk ezzel a legalaposabb nem egyetemi coach képzés a hazai magánszektorban. Sőt, számos egyetemi képzés hosszát is felülmúlja óraszámban.*

Egyúttal ez az egyedüli magyar coach képzés a magánszektorban, amely megfelel a német sztenderdeknek, a Roundtable Coaching e.V (RTC)**, a német coach ernyőszervezet 200 órás minőségi elvárásának.

*A hazai piacon elérhető, egyetemi és magánszektorbeli Business és Life Coach képzések óraszámának összehasonlítása alapján.

**A német Roundtable Coaching e.V. egyesületei több, mint 6000 coachot fognak össze, akik mind megfelelnek az RTC sztenderdjeinek, ami 200, képzőkkel töltött tanórát jelent, 1 éves képzés mellett. A magyar coach képzések általában az ICF (International Coach Federation) akkreditációhoz igazodnak, ahol már 60 órától akkreditált a coach képzés.

Miben különbözik MÉG a mi Business és Life Coach képzésünk a többi hasonló képzéstől?

#1. Extrém önismeret és komplex kompetenciafejlesztés - a csoportdinamikai tréning segítségével

Az eredményes coach legfontosabb eszköze a személyisége, ami magasfokú önismeret igényel. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy személyiséged fejlődjön. Ezt az 5 napos csoportdinamikai tréninggel tudjuk elérni, ami kifejezetten a társas kompetenciák fejlesztésére lett megalkotva. Résztvevőink elmondása szerint többet tanultak itt önmagukról és mások viselkedéséről, mint eddig bármilyen más módszer által, ez pedig látványos változásokat indított el bennük.

#2. Nálunk a “gyakorlatorientáltság” azt jelenti, hogy azonnal használható, pénzre váltható gyakorlati tudást kapsz már a képzés alatt.

Nem csupán elméletben találkozol problémákkal, hanem azonnal ki is próbálod a tanultakat! Értékes új tudásod lehetővé teszi, hogy már a gyakorló coachingokkal is pénzt keress a képzés ideje alatt.

#3. Megtanulod a hatékony és gyors fejlesztés titkát: a támogató és konfrontáló szemléletet.

Nálunk nem csak támogató intervenciókat, mint pl. kérdezés, tükrözés, összefoglalás – biztonságot adó intervenciókat tanulod meg, hanem a kontrontálóakat is, mint például a visszajelzés vagy provokálás, amelyek kihívás elé állítanak és gyorsabban kimozdítanak a megrögzült viselkedésből. A támogatás és a konfrontáció megfelelő arányú alkalmazásával gyorsabban érhetsz el eredményeket coachként.

#4. Sokféle és speciális képzési munkaforma és módszertan

A coaching képzés során részt veszel workshopokon és előadásokon, tréningen, valós ügyfelek coacholásában, szupervízión és peer csoportban. A fő módszertanunk, a csoportdinamika mellett megmutatunk neked 5 másik coachingban alkalmazható módszertant (pszichodrámát, NLP-t, tranzakcióanalízist, provokatív stílus, és a rendszerszemléletet) és kiválaszthatod, melyik tetszik neked.

#5. Azonnal ható, valós idejű visszajelzések az itt és mostban

A képzés során folyamatosan kapsz megerősítő, segítő és fejlődésre ösztönző visszajelzéseket a képzőktől és a társaidtól egyaránt. Ennek segítségével fejlődik a coach identitásod és a személyiséged is.

#6. Nem coach gyár - hanem kiscsoportos képzés, sok-sok gyakorlattal és személyes figyelemmel kísérve

Az elmúlt 10 évben, 29 évfolyamban közel 250 coachot képeztünk ki. A csoportjaink nagysága 8-12 fő. A kiscsoportos képzésben sok-sok gyakorlattal sajátítják el a leendő coachok a tudást.

#7 Olyanoktól tanulsz, akik egy évtizede képeznek coachokat, és külföldön tanulták a szakmát.

Két nagy módszertan, a csoportdinamikai tréning, és a provokatív módszertan képviselői vagyunk. Csoportdinamikai módszertanú csoport és tanácsadói képzésen, csoportdinamikai trénerképzésen, szupervízor, és szervezetfejlesztői képzésen alapoztuk meg tudásunkat Németországban. Szakmai egyesületek tagjai vagyunk, rendszeresen járunk konferenciákra és folyamatosan képezzük magunkat.

Mit nyerhetsz a Business és Life Coach képzésünk elvégzésével?

A képzés moduljai - felépítés, tematika

Coaching alapok / Coaching Start kezdőknek

Az első workshopon megismerkedsz a coaching fogalmával, történetével, formáival. Körüljárjuk a coaching és más rokonszakmák hasonlóságait és különbözőségeit. Megtanulod, hogyan kell a megbízást tisztázni, a célt meghatározni és a kitűzött célnak megfelelő szerződést kötni.

Foglalkozunk a coach szerepével, személyiségével és azokkal az eredményes coachinghoz szükséges kompetenciákkal (szakmai, terep és személyes), melyeket a coach képzés folyamán megszerzel. Gyakorolod a coaching beszélgetés vezetését, és megismerkedsz a legalapvetőbb eszközökkel, így gyakorolják a kérdezést, összefoglalást, és a meghallgatást.

Kérdések, amelyekre többek között választ kapsz:

 • mi a coaching, és mikor hasznos?
 • hogyan definiálom coach szerepemet?
 • hogyan tisztázom a felkérés tartalmát?
 • milyen célokat követek, hogyan bánok a különféle elvárásokkal?
 • milyen dinamikát ad a kérdezés, összefoglalás és a meghallgatás a coaching folyamatban?
 • milyen hatásai vannak rám a “külső” és “belső”szerződésnek?

Továbbá: megkapod a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

A Coach érzelmi és társas kompetenciái

– csoportdinamikai tréning (érzékenyítő önismereti kompetenciafejlesztő tréning)

Tapasztalati szinten tanulhatsz a kapcsolatok és a társas helyzetek alakulásáról és befolyásolásáról, valamint az egyének kölcsönhatásáról.

A tréning hatására erősödnek az alapvető kapcsolati- és társas készségek, melyek a coach munkaeszközét képezik. Ezek a következők:

 • megfelelő kifejezőképesség (kérdezés, énközlés, visszajelzés adása, konfrontáció);
 • empátia, érzelmi stabilitás és terhelhetőség;
 • szerepflexibilitás;
 • magunk és a másik differenciált észlelése;
 • spontaneitás és kreativitás, a helyzetre és önmagukra való reflexiós képesség.

Megtapasztalhatod a saját személyiséged változását is, a kitűzött céljaidnak és szükségleteidnek megfelelően.

Kérdések, amikre többek között választ kapsz:

 • mit kezdjek az ellenállásokkal?
 • hogyan vállalom fel a konfliktusokat?
 • hogyan jelenik meg a hatalom, az intimitás és a lojalitás társas helyzetekben?
 • hogyan tanulnak a felnőttek és változtatják viselkedésüket?
 • milyen kompetenciákkal rendelkezem, és milyen tanulási célt fogalmazok meg?
 • milyen hatással vagyok másokra?

Továbbá: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer) – akcióterv, a résztvevők megkapják a következő alkalomig teljesítendő feladatokat, szupervíziós és intervíziós csoportok alakítása.

Ügyfélszerzés és rendszerszemlélet a coachingban

Ahhoz, hogy megtartsd az első coaching ülést, először ügyfelet kell szerezned. A workshopon elsajátítod a legalapvetőbb ügyfélszerzési technikákat, hogy sikeresen kezdhesd el coach karrieredet már a képzésen belül.

Az eredményes és hatékony coachingnak határozott kerete és felépítése van. Megtanulod, hogyan érdemes felépíteni és strukturálni a coaching beszélgetést, hogy ügyfeled elérje céljait.

Témák: bizalmi légkör és kapcsolat kialakítása, részcél meghatározása, a helyzet megértése és a változáshoz szükséges lépések.

Foglalkozunk a rendszerszemlélet, a folyamatorientáltság, és kapcsolatközpontúság elméleti alapjaival és a résztvevők intenzíven gyakorolhatod a rendszerszemléletű kérdezést.

Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kapsz:

 • hogyan tudom magam előnyösen bemutatni?
 • mit jelent az énmárka, és milyen piaci lehetőséget ad a branding?
 • hogyan ismerem fel a téma/ügy személyes vagy rendszerből fakadó voltát?
 • hogyan ismerem fel a tulajdonképpeni témát, mi van a szőnyeg alá söpörve?
 • mitől lesz a coaching erdményorientált és problémamegoldó?
 • milyen hatással van a rendszerszemléletű kérdezés a coaching folyamatra?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer) – akcióterv, a résztvevők megkapják a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

Intervenciók a kérdezésen túl és a változás feltételei

Ezen a workshopon azt gyakorolhatod, hogy melyek azok az intervenciós technikák, melyeket a coaching ülések folyamán alkalmazhatsz, melyeket a coaching ülések folyamán alkalmaznak, legyenek akár támogatóak ill. konfrontatívak.

Választ kapsz az alapvető intervenciós technikák alkalmazásának lehetőségeire, mint pl. konfrontáció, visszajelzés, reflexió, értő figyelem, perspektívaváltás stb.

Eszközöket kapsz az ellenállás, az áttétel, és tükörjelenség felismeréséhez és kezeléséhez. Foglalkozunk a felnőttkori változási modellekkel.

Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kapsz:

 • hogyan tudok megoldás- és erőforrásközpontúan dolgozni?
 • mit jelent az erős és a gyenge energiájú intervenció?
 • vajon mitől működik a visszajelzés, és mi kell hozzá, miben más mint a reflexió?
 • mikor melyik intervenció hatásos?
 • mi kell a változáshoz, változtatáshoz?
 • mik az ellenállásban, áttétben, tükörjelenségben rejlő lehetőségek?
 • mi a megszokott intervenciós stílusom, és mit kell tanulnom, hogy bővüljön a beavatkozási repertoárom?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer) – akcióterv, a résztvevők megkapod a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

Tranzakcióanalízissel való munka, és a kreatív eszközök

Ezen a modulon a tranzakcióanalízis személyiségmodelljével, a tranzakciók elemzésével és ezek coachingban való alkalmazhatóságával foglalkozunk.

 Téma még a játszmák felismerése, a sorskönyv jelentősége, a parancsok (driverek), és a hiedelmekkel való munka.

A workshop folyamán foglalkozunk a coach erősségeivel, értékrendszerével, melyek befolyásolják intervenciós képességét, stílusát és rálát a fejlesztendőkre (személyes vakfoltok). A verbális intervenciókon túl megismerkedsz a kreatív eszközhasználattal a coachingban, mint pl. tesztek, képi vagy alakbeli kifejezési formák, stb.
Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kapsz:

 • milyen parancsokat kaptam és milyen hiedelmek vezérelnek, és ezek hogyan befolyásolják a coaching munkámat?
 • milyen tranzakciókban veszek részt szívesen, melyekbe vagyok berántható a TA modellje alapján?
 • hogyan segíthetem az ügyfelem, hogy felismerje a rá jellemző tranzakciókat a problémás helyzeteiben??
 • milyen minták határozzák meg a stílusomat?
 • milyen hiedelmek, parancsok vezérelnek a személyes életemben, és ezek hogyan befolyásolják a coaching munkámat?
 • mi az üzenete az ok – ok állapotnak?
 • mitől működnek a kreatív eszközök másképp mint a verbális intervenciók?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer)- akcióterv, illetve megkapod a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

Pszichodráma a coachingban és munka az én részekkel

Ebben a modulban elsajátítod a a pszichodráma legalapvetőbb eszközeit: a szerepcserét, a belső hang és duplázás technikáját. Megismerkrdsz a pszichodramatikus coachingot a fejlődést akadályozó énrészekkel történő szerepcserével, a sérült szükségletekből fakadó mintákkal, a “belső gyermekkel” való munkával, és a belső teammel.
Tárgyaljuk még a legszükségesebb pszichopatológiai jelenségeket: nárcizmus, borderline, pszichózis, depresszió stb..
Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kaphsz:

 • mi a jelentősége az énrészeinknek, hogyan integrálható a “leszakadt” rész?
 • mire nyújt segítséget a belső teammel való beszélgetés?
 • mi a jelentősége a belső gyermekkel való kapcsolatfelvételnek?
 • hogyis van ez, ami nekem fáj, azt csinálom másokkal is?
 • mi az árnyékszemélyiség?
 • és mindez hogy alkalmazható a coachingban?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer)- akcióterv, illetve megkapod a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

Provokatív eszközök és NLP a coachingban

A modulon során egy rendhagyó, humoros és széles felhasználási lehetőséget adó eljárást ismersz meg: a provokatív módszert. Az alapkoncepció megismerése mellett gyakorlod a humor, az eltúlzás, a karikírozás eszközét a probléma megoldásban.

A neurolingvisztikus programozás (NLP) segítségével arra derül fény,  hogyan lehet egy célkitűzést jól körbejárni, és a vizualizáció által megerősíteni. Az NLP alapvetésein túl megismerkedsz az érzékszervi észlelés coacingban használatos jelentőségével. Gyakorlod azoknak a nyelvi mintáknak a felismerését, amelyek a témát az általánosból gyorsan a konkrét felé viszi.
Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kapsz:

 • hogyan lehet provokatív a kommunikáció, ha szeretetteljes, és mi az eredménye ennek?
 • hogyan lehet a kérdezés helyett állítással a problémás témát megoldás felé lendíteni? 
 • hogyan támogatja az NLP-s belső munka a célkitűzést?
 • hogyan fordítható az NLP segítségével az általánosító kommunikáció konkréttá, és a cél elérhetővé?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer)- akcióterv, illete megkapod a következő alkalomig teljesítendő feladatokat..

A coaching folyamat sikeres befejezése, vizsga, zárás

A záró modulban a tanulás és változás sikerének tudatosításával, és a coaching folyamat tudatos befejezésével foglalkozunk, mindez egy új eszköz megismerésével történik. A workshop témája a coaching képzés és coaching folyamat “külső” és “belső” lezárása. Reflexió a coaching szakma etikai kódexére.

Kérdések, amikre többek között választ kapsz:

 • hogyan lehet egy folyamatot jól lezárni?
 • az elért eredmények tudatosítása, és mi az, ami további fejlesztésre vár?
 • mire érdemes figyelnem a jövőben coaching folyamán (saját csapdáim)?
 • milyen veszélyei lehetnek a záró helyzet dinamikájának?

További tartalom: mérleg készítése a tanultakról és egyéni célkitűzések megfogalmazása a jövőre vonatkozóan. Reflexió a tanulási folyamatra. A coaching folyamat és a képzés áttekintése, a tanultak alkalmazása (transzfer).

A képzés időpontjai

ModulTémaKépzési óra Budapest
2024
1.Coaching alapok WORKSHOP (WS), tantermi és online is 20március 8 – 9.
2.A Coach érzelmi és társas  kompetenciái – csoportdinamikai sensitivity tréning (önismeret) TRÉNING  (T) – bentlakásos42március 20 – 24.
3.Ügyfélszerzés és rendszerszemlélet a coachingban (WS) tantermi és online20április 19 – 20.
4.Intervenciók a kérdezésen túl és a változás feltételei  (WS) – tantermi és online 20május 24 – 25.
5.Tranzakció analízissel való munka, és a kreatív eszközök (WS) – tantermi és online20június 21 – 22.
6.Pszichodráma a coachingban és munka az én részekkel (WS) – tantermi, a 2.nap online is20augusztus 30 – 31.
7.Provokatív eszközök és NLP a coachigban (WS) – tantermi20szeptember 27 – 28.
8.A coaching folyamat sikeres befejezése,  vizsga (WS) – tantermi10november 9.
 Szupervizió – csoportos (7 alkalommal) – tantermi és 1-1 alkalommal online is lehetséges 28 óraáprilistól, az időpontok önszervezően történnek
 Gyakorló coaching – 3 ügyféllel (1 ülés = 60’) – személyesen és online is 28 óraáprilistól, az időpontok önszervezően történnek
 Ügyfélszerzés mentoring 10 óraáprilistól, az időpontok önszervezően történnek
 Intervízió – peer csoport 12 óramájustól, az időpontok önszervezően történnek
 Egy képzési óra 45 perc. Összesen: Tantermi órák – 2. modul kivételével – naponta 9-18 óra között zajlanak.250 óra 

A képzés elsődlegesen tantermi, a tudásátadás, a közös munka személyes formában történik. Ha nyomós okod van a távollétre (pl. betegség miatt), akkor online is követheted az oktatást (de jó, ha tudod, hogy ez többnyire fárasztó és lemaradsz a személyesség elevenségéről). Az egyes modulok során hangfelvétel készül, amelyet valamennyi résztvevő megkap.

RÓLUNK

Tanulj azoktól, akik több, mint egy évtizede képeznek Magyarországon coachokat!

Régi ismerősök új márkanéven! A Business és Life Coaching képzést a Wiesner & Snír Academy and Consulting (a korábbi In Dynamics Consulting) kínálja neked. A coaching és a szervezetfejlesztés több területen is képzett, nagy tapasztalattal rendelkező trénerek, coachok és tanácsadók vagyunk. Magabiztos, sikeres Business és Life coachok tucatjait képeztük ki az elmúlt évtizedben. Ismerkedjünk meg személyesen a nyílt napon vagy esten! Ha nem érsz rá, hagyd meg a számodat, visszahívunk.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, pszichodramatista, provokatív coach és terapeuta, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, megbízott oktató felsőfokú intézményekben. 2000 óta foglalkozom felnőttképzéssel, tréningekkel, szervezetfejlesztéssel és coachinggal.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, provokatív coach, gazdasági mediátor, autogén tréning tréner, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: szupervízor, coach, pszichodráma vezető, csoportdinamika szemléletű csoportvezető és tanácsadó, szervezetfejlesztő tanácsadó, énektanár, német tolmács.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és life coach,  vezetői tanácsadó, sales tréner és tanácsadó.

Több, mint 1000 módszerspecifikus, csoportok tanácsadásával és coachinggal kapcsolatos képzési nap áll mögöttünk, és hét meghatározó módszertani irányzatot ötvözünk munkák során.

VÉLEMÉNYEK A KÉPZÉSRŐL

Korábban az Edina és Péter által szervezett Business&Life Coach és pár év múlva a Provikatív coach képzéseken vettem részt. Mindkét folyamat meghatározó volt az életemben. Utólag már tudom, hogy nem az legfontosabb hozadéka számomra, hogy jó vagy jobb coach lehetek, hanem, hogy jobb ember. Minden tréningnap valamilyen felismeréssel ért véget számomra, és egyfajta startpontra helyezte az önmagamról alkotott képet. Nyíltan mondhatom, hogy az önismereti utamon hatalmas mérföldkő volt a velük való közös munka.

Papp Csilla

Író, Média Divízió Igazgató, Coach

“A coach képzés segítségével olyan gyakorlatban is azonnal használható tudást kaptam Pétertől és Edinától, amit szó szerint már a képzés alatt pénzre tudtam váltani. Mind ezekhez pedig Péter és Edina személyisége is hozzájárul, ahogy sallang nélkül, természetesen vannak jelen tréner szerepben, mégis partnerként, vállalva, hogy még ők is az önismeret útján járnak”

Grászli Júlia

HR tanácsadó, business és life coach, tréner

“A képzés ahol a tananyag átadásának módszere is tananyag, gyakorló terep, személyes példa, és élmény. Ahol az új tudás megszerzése mellett olyan önismereti fejlődésen mentem keresztül, ami hitelessé teszi a munkámat.”

Forgon Emese

Hr főmunkatárs, business és life coach

Jelentkezz a képzésre!

A 250 órás Wiesner & Snír Business és Life coach képzés az egyedüli képzés a magyar magánpiacon, amely megfelel a német Roundtable Coaching e.V (RTC) sztenderdjeinek és a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetség óraszám ajánlásának.

A képzés ára: 1 090 000 Ft + áfa, magánszemélyeknek: 880 000 Ft.
Be akarod biztosítani a helyedet?

Töltsd ki az űrlapot, mi felvesszük veled a kapcsolatot, elküldjük a szerződéstervet, válaszolunk a kérdéseidre, majd véglegesítheted a jelentkezésedet. Gyere, alapozz meg egy új életutat!

Amit meg akartál kérdezni

A képzés ára: 1 090 000 Ft + ÁFA
Magánszemély részére kedvezményes ár: 880 000 Ft

A 2. modul bentlakásos, a szállás és ellátás díja 99 000 Ft

Egyéb kedvezményt egyéni elbírálás alapján adunk (pl. szociális munkás, pedagógus, diák, stb. )

Mi a coachingot tanítjuk, a módszert. Ugyan, a business coaching és a life coaching során előforduló témák 90%-ban megegyeznek – például kommunikáció, konfliktuskezelés, érzelmek kezelése – de ahhoz, hogy valaki a business-ben és life-ban is tudjon coacholni az adott területnek az ismeretére van szüksége.

Államilag bejelentett képzők vagyunk.

A mi coach képzésünket a német coach egyesületeket egyesítő Roundtable Coaching e.V. ernyőszervezet minőségi elvárásaihoz igazítjuk.
A legtöbb nemzetközi akkreditációjú hazai coach képzés nem felel meg a Roundtable Coaching e.V. coach képzési minőségi elvárásainak, ami minimum 200 kontakt tanítási órában határozza meg a coach képzés hosszát.

A nemzetközi akkreditáció – akármennyire is jól hangzó frázis – önmagában nem feltételezi a minőségi coach képzést.

A minőséget az oktató coachok érettsége és szakmai tudása garantálja egy-egy coach képzésben.

 • Mert azok a vezetők igazán sikeresek, akik, ismerik és alkalmazzák a coaching típusú vezetői stílust.
 • Mert a személyiséged fejlesztésével a kommunikációs képességeid is fejlődnek, ezzel pedig a karriered is új lendületet kaphat.
 • Mert e tudás segítségével könnyen elérheted, hogy a csapatod hatékonyabban működjön az irányításod alatt.
 • Mert, ha empatikusabb és kommunikatívabb vagy, jobban együtt tudsz működni a munkatársaiddal.


Igen, hiszen az itt elsajátított tudást a saját fejlődésedre is használhatod. Nem egy résztvevőnk azért iratkozik be, mert a saját kommunikációs képességeit szeretné fejleszteni, vagy a munkájában, és a magánéletében szeretne sikeresebb, elfogadhatóbb, eredményesebb lenni.

Egy teljes modulról való hiányzás általában csak a következő coachképzés azonos moduljában pótolható. Azonban, ha csak pár óráról van szó, megtaláljuk a módját, hogy behozd a lemaradást, még a saját képzésedben.

Semmi gond, az első modult még a képzésen belül külön pótoljuk veled.

 • Évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján kijelentjük, hogy ahhoz, hogy a személyiséged és kompetenciáid megfelelően fejlődjenek ahhoz, hogy coach légy, ez a szükséges minimális óraszám. Nemcsak az elmélet elsajátításához, de a coaching gyakorlásához is idő kell, hogy valóban szilárd gyakorlati tudásod legyen.
 • Képzésünk során a német minőséget tartjuk kívánatos szintnek. A német Roundtable Coaching e. V. a német coach egyesületek ernyőszervezete, amely több mint 14.000, jól képzett coachot egyesít, állásfoglalása szerint, legalább 200 kontakt órásnak (1 óra = 45 perc) és egy évesnek kell lenni egy minőségi coach képzésnek

Igen. Igény szerint két – vagy akár több – részletben is befizetheted a képzés díját.

Nem dől össze a világ, lehetőséged van arra, hogy a saját tempódban fejezd be az gyakorló coachingjaidat. Jelezd nekünk, amikor elkészültél, és ekkor átadjuk a tanúsítványodat.

A teljes képzést a nem terápiás irányzatnak számító csoportdinamikai módszer (Kurt Lewin az alapítója) szövi át, az önismereti rész a képzés szíve-lelke. A fő eleme a visszajelzés és az érzelmek vizsgálata, mely által a személyiségbeli változások elindulhatnak, valamint az emberek egymásra gyakorolt hatása az „Itt és most” helyzetben.

 • Akik professzionális üzleti környezetben akarják coacholni;
 • Akik az egyént rendszerszemlélettel, folyamatorientáltan akarják coacholni;
 • Akik karrierjükben előmenetelt terveznek;
 • Vezetőknek, akik vezetői repertoárjukat a coaching profillal szeretnék bővíteni;
 • HR-területen dolgozóknak;
  Trénereknek, szervezetfejlesztési tanácsadóknak, pszichoterapeutáknak, tanácsadóknak.
 • Akik rövid időn belül nagyon komoly személyiség és kompetencia fejlődésre szeretnénének szert tenni.

SZEREtnék több információt, visszahívást kérek!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot mihamarabb és kattints a visszahívást kérek gombra.