Tapasztald meg a humor és a szeretetteljes provokáció FELSZABADÍTÓ erejét!

Humor és konstruktív provokáció

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING Wiesner Edinával és Snír Péterrel

– azoknak, akik szeretnék elsajátítani a humor eszközét is használó, szeretetteljes provokatív coaching alapjait.

Mi a provokatív coaching?

A segítő szakmák módszerei között a provokatív coaching gyors, hatékony és a humor erejét is használó eszköz, mellyel szinte azonnali változást érhetünk el. Önkorlátozó hiedelmeink, attitűdjeink félelmekhez vezetnek, és gátolják a problémával való megküzdést. Nem szívesen szembesülünk velük, és ezért nehezen mondjuk is ki. A coaching és terápiás irányzatok jelentős része túlságosan megértően, óvatosan reagál az ügyfél panaszaira, ezzel elnyújtja a megoldást és változást hozó folyamatot. A provokatív stílus és coaching módszerével képesek vagyunk a lehető legrövidebb időn belül kimozdítani az ügyfelet a megrekedt állapotából és ezáltal elindul a megoldás irányába.

A provokatív coaching tágítja a látásmódot és bővíti az eszköztárat

A kognitív viselkedésterápiák köréhez tartozó provokatív coaching a probléma abszurditásával, a meglepetés és a humor erejével, valamint paradox állítások használatával dolgozik. Felnagyít vagy bagatellizál, elismeri vagy kifigurázza az elakadást okozó viselkedést, – attól függően, hogy éppen mire van szükség. Anélkül, hogy megbántana, attitűdváltásra késztet, cselekvéssé alakítja az addig destruktív, bénító érzéseket és gondolatokat.

A gyors változás az eredményes segítség fokmérője!

A provokatív coaching eszköztárával saját szakmai válaszrepertoárodat gazdagíthatod úgy, hogy közben megtanulsz kilépni az egyoldalúan, óvatoskodó megértő, “igazságot” ki nem mondó attitűdből. Az eredmények magukért beszélnek: a változás, amit más módszerrel eddig hónapok alatt értél el, most akár egyetlen ülés alatt is bekövetkezhet – a legtöbb esetben a probléma végleg megoldódik.

Mi a provokatív módszer egyedülálló hatásának titka?

Coachként, trénerként, pszichológusként, HR-esként mikor van szükséged erre a módszerre?

Provokatív coaching – gyors, hatékony és bátor módszer, amitől az ügyfél is bátrabbá válik!

Kinek ajánljuk a képzést?

Tanuld meg alkalmazni a konstruktív, szeretetteljes provokáció és a humor erejét!

Jelentkezz és kiprovokáljuk belőled a profit!

Mi lesz a képzésen?

Akár humoros vagy, akár nem, ha úgy véled, hogy a nevetés munka közben nem hasztalan, sőt segít felülemelkedni a problémákon, akkor rájössz, hogy a provokatív stílus egy kellemes gazdagodása a válaszrepertoárodnak. Fokozza a munkád élvezetét és hatékonyságát, valamint növeli a bátorságot és a fantáziát.

Kik lesznek a képzők?

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, pszichodramatista, provokatív coach és terapeuta, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, megbízott oktató felsőfokú intézményekben. 2000 óta foglalkozom felnőttképzéssel, tréningekkel, szervezetfejlesztéssel és coachinggal.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, provokatív coach, gazdasági mediátor, autogén tréning tréner, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Gyere, éld át, és tanuld meg a provokatív kommunikációs stílus átütő erejét!

Még 11 hely áll rendelkezésre!

A provokatív coachingról és a képzésről mondták


Péterrel próbáltam ki a provokatív coachingot -az egyik ICF konferencián, 60 fő előtt, 15 perces időkeretben, – ami elég hatásos volt számomra. Nem megszokott, viszont a módszertannak köszönhetően elég sokszor kimondatta velem, hogy mi az amit meg kell tennem. Előtte azért alaposan megrengette azt a félelmemet, ami miatt a biztonsághoz ragaszkodtam a kockázatvállalás helyett. Nagyon jó a humora, eltúlozta a kifogásaimat addig, amíg nem nevettük el magunkat, kemény is volt néha, de mégis azt éreztem, hogy biztonságban vagyok, jó szándékkal támogat engem. E rövid, 15 perc alatt előre tudtunk lépni jó pár lépést abban, hogy tudjak bízni, hogy saját vállalkozásban is ugyanúgy tökéletesen megállom a helyem, mint egy nagy cég munkavállalójaként.

Kárpáti-Kincses Krisztina

business coach

A provokatív coaching képzésre nagy izgalommal tekintettem, mert azt vártam, hogy majd egy egyedi eszköztárat kapok olyan esetekre, ahol akár a klienssel, akár a munkahelyi kapcsolataimban holtpontra jutok. A várakozásaimat felülmúlta ez a képzés „utazása”, a saját szakmai tudásomat új eszközökkel bővítettem, amivel gyorsabban érhetek el eredményt a kliensnél. A provokatív módszer segített abban, hogy olyan helyzeteken billenjek át, vagy billentsem át a klienst, amikor a coaching folyamatban egy „állóvízhez” érkezünk, azaz a változás nem indul el. A provokatív coaching képzést ajánlom mindazon kezdő és tapasztalt coachoknak, akik aha-élményre vágynak, és egy egyedülálló eszköztárral szeretnének hatékony eredményeket elérni mind a kliensnél, mind a személyes szférájukban. Snír Péter személyisége, szakmaisága, kíméletlenül őszinte, de folyamatosan támogató hozzáállása garancia erre!

Mogyorósi Noémi

orvoslátogató, business és life coach

Képzésem után természetesen nem tudtam betelni a provokatív coachinggal vagy inkább a provokációban megjelenő támogatásban, amit Edina képviselt.
A témám, amit behoztam a folyamatba egy régóta fennálló konfliktus volt, egy számomra végtelenül közel álló személlyel, azaz a nagynénémmel. Edinának sikerült annyira felkavarnia az érzelmeimet, hogy legalább egy hónapok keresztül égtem, minden fajta érzelem átjárta a testem, lelkem, napjaim. Mígnem eljött az idő, amikor a felkavarodás megtalálta az igazi helyét. Több, mint 20 éves sérelmek kerültek a megfelelő helyre, éppen a megfelelő időben.
Azóta együtt túrázunk, nyaralunk, sütögetünk, nevetgélünk nagynénémmel. Felszabadító érzés 🙂

Péntek Nóra

életvezetési tanácsadó

Mivel gazdagodsz a képzés elvégzésével?

Ismerkedj tovább a provokatív coachinggal!

A Wiesner & Snír Academy and Consulting a provokatív coaching hazai szakértője és meghonosítója. Nézd meg a videót, amelyben Dr. E. Noni Höfner beszél a provokatív terápiáról. A provokatív terapeuta a téma ismert nemzetközi arca, Wiesner Edina és Snír Péter egyenesen tőle sajátították el a módszert.

Jelentkezz a képzésre!

HUMOR ÉS PROVOKATÍV STÍLUS - INTENZÍV KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

A KÉPZÉS ÁRA

(VÁLLALKOZÁSOKNAK)

200.000 Ft + Áfa

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

(KEDVEZMÉNYES ÁR)

Bruttó 120 000 Ft

JELENTKEZZ A TRÉNINGRE!

A jelentkezés igen egyszerű, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot mihamarabb és kattints a jelentkezés gombra. Minél előbb jelentkezel, annál biztosabb, hogy szuper áron jöhetsz.

Válaszd ki a megfelelő tréning  időpontot: 

Nem jó az időpont, vagy más kérdésed van? Írj nekünk!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot mihamarabb és kattints a visszahívást kérek gombra.