COACHING ESSZENCIA KÉPZÉS -
2 NAPOS ALAPTRÉNING A COACH SZAKMÁRÓL

A coaching esszenciája a szakma iránt érdeklődőknek - mindössze 2 napban.

Fontolgatod a coachképzést? Szeretnél megbizonyosodni róla, hogy ez-e a te utad? Kommunikációs eszközöket tanulnál a problémamegoldáshoz? Ha így van, akkor forrón ajánljuk neked ezt a rövid, velős programot, mely pontos betekintést nyújt a coaching alapjaiba. Sokat gyakorolhatsz, és megtanulod a legalapvetőbb coaching eszközöket és modelleket.
Állj a startkőre, tedd meg az első lépést a coach szakma felé, válj igazi problémamegoldóvá!

MIÉRT NE HAGYD KI EZT A PROGRAMOT?

MIBŐL ÁLL A KÉTNAPOS
COACHING ESSZENCIA PROGRAM?

Megismerkedsz a coaching alapfogalmaival. Bemutatjuk a coaching formáit, valamint tisztázzuk a rokonszakmák hasonlóságait és különbözőségeit. (Milyen vélt vagy valós határok vannak a terápia és a coaching között? Többek között ezt is megtudhatod.)

Eláruljuk, hogyan tűzd ki jól a coaching célját (és milyen buktatókat kerülj el), miért hasznos a megbízás tisztázása. Bár van, aki szerint ez a lépés feleslegesnek tűnik a coaching során, mégis döntősen befolyásolhatja a coaching jól megfogható eredményét.

Körbejárjuk a legismertebb coaching modelleket, és ennek kapcsán az első gyakorlati feladatodat is átélheted, méghozzá saját fejlődésén keresztül. Megismered és alkalmazod a már említett alapvető intervenciókat, a meghallgatás, a kérdezés, az összefoglalás, a tükrözés eszközeit.

Mellébeszélés nélküli

Választ kapsz az olyan kérdésekre, mint hogy:

HOGYAN TANULUNK?

Akárcsak a tréner és coach képzéseinken, ezen a programon is a tapasztalati és kísérletező tanulás (learning by doing & experimental learning) elvet követjük.

Ezt azt jelenti, hogy:

A gyakorlatokon, cselekvéssel szerzett tapasztalataid „személyes tudássá” válnak, ezekre reflektálsz, a folyamathoz pedig megadjuk a megfelelő elméleti hátteret is. Az eredmény: azonnal alkalmazható, integrált tudás a coachingról.

Trénereidről

A coaching és a szervezetfejlesztés több területén képzett, nagy tapasztalattal rendelkező trénerek, coachok, tanácsadók vagyunk. Az elmúlt 10 év alatt 30 évfolyamban közel 300 Business és Life coachot, és 8 évfolyamon közel 80 trénert képeztünk ki.

Coach képzésünk alapja (is) a Kurt Lewin-féle csoportdinamikai módszer. Ezt a társas készségeket máig leghatékonyabban fejlesztő módszert egyedül a Wiesner & Snír Academy and Consulting képviseli Magyarországon.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, provokatív coach, gazdasági mediátor, NLP master practioner, autogén tréning tréner, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, pszichodramatista, provokatív coach és terapeuta, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, megbízott oktató felsőfokú intézményekben. 2000 óta foglalkozom felnőttképzéssel, tréningekkel, szervezetfejlesztéssel és coachinggal.

NEKED VALÓ A COACH SZAKMA?

Ezzel 2 napos, szókimondó programmal segítünk, hogy eldöntsd

A coaching az egyik legvonzóbb (és -telítettebb) szakma manapság. A coaching tudás üzleti környezetben belépőkártya lehet egy jobb pozíció felé. A szakma melletti döntés és a képzések közötti választás ennek ellenére (vagy épp ezért) nem könnyű.

Személyes coachingjainkon, tréningjeinken, képzéseinken bevallottan arra törekszünk, hogy felkavarjuk az állóvizet, az önmagukkal való szembenézésre inspiráljuk a résztvevőket.

Ezen az alapozó programon is őszinteségre, szókimondásra, egy ‘másfajta” szemléletre számíthatsz. Ez vezet majd oda, hogy világosan átlátod, hogy mitől lehetsz coachként hatékony, célratörő és eredményes, és választ kapsz a coaching szakmával kapcsolatos kínzó kérdéseidre is (még azokra is, amelyeknek a létezéséről sem tudtál).

JELENTKEZZ A COACHING ESSZENCIA KÉPZÉSRE!

A TRÉNING ÁRA

A 2 napos program ára: 190 000 Ft + áfa

Kedvezményes ár magánszemélyek részére bruttó 120 000 Ft

Az oktatás személyesen zajlik, a helyszín:

Tanároknak, szociális munkásoknak, ápolóknak, nappali tagozatos diákok és nyugdíjasoknak a program ára bruttó 80 000 Ft. További kedvezményt egyéni elbírálás alapján adunk.

Bele akarsz kóstolni a coach szakmába?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a jelentkezés gombra. Mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a további részleteket. Jelentkezésedet a képzési díj befizetésével véglegesítheted.

Amit meg akartál kérdezni.

A 2 napos program témája nem kevesebb, mint a coaching szakma mibenléte, fűszerezve azonnal alkalmazható kommunikációs eszközökkel és saját élményű coaching gyakorlattal. Megismerkedhetsz azzal, hogyan tanítjuk a csoportdinamikai módszertan tükrében a coachingot, és azzal is, mi hogyan coacholunk.

Már a 2 napos program alatt olyan, nagyrészt gyakorlati tudást szerezhetsz, amelyet azonnal hasznosítani tudsz a mindennapi kommunikációban. Az már csak a hab a tortán, hogy ha úgy döntesz, coach leszel, akkor a program díját jóváírjuk a 240 órás Business és Life coach képzésük árából.

A “Coaching Esszencia – 2 napos alaptréning 20 órában” elnevezésű tanúsítványt a program elvégzését követően állítjuk ki. A képzési program iskola- és felnőttképzési rendszeren kívüli egyéb képzésnek, továbbá azt kiegészítő szolgáltatásnak minősül.

Kérdésed van? Kérj visszahívást!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot mihamarabb és kattints a visszahívást kérek gombra.