Teamünk és partnereink

Alapítók

Executive, business és team, illetve life coach, csoportdinamikai tréner, szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, pszichodramatista, a Wiesner & Snír Academy and Consulting társalapítója. A csoportdinamikai tréningmódszer, valamint a provokatív coaching hazai bevezetője.
Munkáját a magyar nyelv mellett angolul, németül, szlovákul is végzi.

Amit szeretek a munkámban:
Az egyik legnagyobb öröm számomra az ügyfelekkel való munkában, legyen az tréning, coaching, vagy szervezetfejlesztés, hogy a közös munka által az ügyfeleim tudatosabbak lesznek és képesek a változásra. Megértenek valamit fejlődésüket gátló mintájukból, a nem tudatos érzéseiket kifejezik, és ez már a foglalkozás során beindít bennük egy változást, ami már abban a pillanatban látható és ezért nagyon hálásak. És én is nagyon hálás vagyok nekik, hogy lehetőséget kaptam részt venni ebben a folyamatban és bizalmukba fogadtak.

Coach, csoportdinamikai tréner, szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, gazdasági mediátor, NLP mester, a Wiesner & Snír Academy and Consulting társalapítója.
Munkájában szívesen alkalmazza a Neuro Lingvisztikus Programozást, az EFT-t, csoportdinamikai ismeretét, a provokatív stílust, és humort, és a rendszerszemléletű gondolkodását.
Munkáját a magyar nyelv mellett angolul, németül is végzi.

Amit szeretek a munkámban:
Amikor az ügyfeleim arról számolnak be, hogy a velük való munka eredményeként eloszlanak a sötét felhők, az aggasztó dolgoktól megkönnyebbülnek, és átlátják a kaotikusnak, reménytelennek tűnő problémákat, Ez a megértés erőt ad ahhoz, hogy a problémát új perspektívába helyezve tele energiával cselekvőképessé váljanak. Hogy mi jó ebben nekem? Minden egyes küzdelem és siker önmagam küzdelmeire és sikereire is emlékeztet, azt hogy a reménytelennek tűnő helyzetekkel is meg tudok, és meg tudunk küzdeni. A reményt adhatom át a munkámmal, ettől szeretem ezt.

Együttműködő partnerek

Szupervízor, coach, pszichodráma vezető, csoportdinamika szemléletű csoportvezető és tanácsadó, szervezetfejlesztő tanácsadó, énektanár, némettanár és tolmács.
Magyar és német nyelven dolgozik.

Csoportdinamikai tréner, coach, szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó,író, kutató, a TOPS München-Berlin e.V továbbképző Intézet alapítója. Németországban, Münchenben él és dolgozik.

Business coach, vezetői tanácsadó, sales tréner és tanácsadó. A Silko & Co Kft. tulajdonosa, ügyvezetője, B2B kereskedelmi vezetője. A Business és Life Coach képzés ügyfélszerzési moduljának oktatója és coachok értékesítési mentora.