KORNIS ANITA

Business coach, vezetői tanácsadó, sales tréner és tanácsadó.
Silko & Co Kft. tulajdonosa, ügyvezetője, B2B kereskedelmi vezetője. 
A Business és Life Coach képzés ügyfélszerzési moduljának oktatója és coachok értékesítési mentora.

30 éve a magyar KKV szektor kiemelkedő szereplője, a LAICA brand magyarországi megteremtője. Fő területe az értékesítés, a brand építés és a marketing. Élvezi a kihívásokat, a lehetetlen feladatok hozzák igazán lázba.

Miért lettem vezetői tanácsadó, business coach, sales traner?

Több mint 30 éve vezetek vállalkozásokat. Munkám egyik fő feladatának tartottam, hogy a fluktuációt minimális szinten tartsam, illetve, hogy a tulajdonosi szemléletet át tudjam adni. Mindkettő sikerült, ami a coaching szemléletű vezetésnek és a motivációs rendszereimnek volt köszönhető.

Ennek ellenére a sales terület az, ahol a legjobban érzem magam, ahol ki tudok teljesedni, önmagam lehetek. Akár csinálom, akár tanítom. Meglátásom az, hogy a legjobbat lehet utánozni, de a legkülönbet már kevésbé.

A vezetői képesség és hatékonyság fejlesztése nem csak a kitartásban és az erőben rejlik. Egy vállalat stratégiáját, és annak céljait kitűzni, döntéseket hozni, felelősséget vállalni a személyes feladatokért és a szervezet teljesítményéért minden vezetőnek alapfeladata. Ehhez széleskörű szakmai és vezetői tapasztalattal, befolyásolási- és motiváló képességekkel szükséges rendelkezni. Állandó teljesítmény- és döntési kényszerben élni, de mindezt kiégés nélkül véghez vinni szerintem az a bűvészmutatvány.

2022-ben úgy döntöttem, hogy már nemcsak a saját sikereimben szeretnék részt venni, hanem tudásomat, tapasztalatomat át szeretném adni, tanítani is szeretném azt, amitől én sikeres lettem.

Végzettségei

Munkatapasztalata

Mivel segít a fejlődésedben?

Milyen témákban fordulhatsz hozzá?